Fodring af heste. Hvor svært skal det være?

Der er så mange aspekter at tage højde for i den praktiske fodring, men det kan vi hjælpe dig med. Vi tilstræber altid at optimere fodringen  så den både dækker hestene optimalt ind og samtidig er så enkel og så billig som muligt.

Få lavet korrekte foderplaner – både til dine egne heste og dem du har ansvaret for som professionel. Foderplaner der tilgodeser hestenes behov og Dine ønsker med hensyn til valg af fodermidler og foderøkonomi. Udarbejdet af en uvildig hestekonsulent.

Foderplaner fra HorseConsult er enkle og ‘færdige menukort’ med behovsangivelser og fodermængder i korrekte mål. Lige til at gå til. Bestil her.

Hvad indeholder foderplaner fra HorseConsult?
Du får en udskrift – et ‘menukort’ – hvor det fremgår hvor meget hesten skal ha’ og af hvilket foder indenfor den periode, der aftales, eller til forudsætningerne ændres. Samtidig er der praktiske kommentarer inkluderet, som gør det nemt at komme igang med foderplanen og som belyser, hvorfor netop DE fodermidler er valgt til Dine heste eller ponyer.
Sådan bestiller du

Udfyld bestillingsskemaet til foderplaner – et skema for hver hest, med mindre andet er aftalt.

Husk at der er rabat når du skal have lave flere foderplaner ad gangen.

Måske kan dine foderspørgsmål klares via vores Hesterådgivning

Ønsker du at gennemgå fodringen mere overordnet eller diskutere en specifik detalje, uden at have behov for en egentlig foderplan, kan Hesterådgivningen være den rigtige løsning for dig.

Ring evt til os og få en afklaring ift, om det er beregnede foderplaner eller hesterådgivning via telefonen der vil den bedste løsning for dig.

Grovfoderet er vigtigt

Har du analyse af partiet, du bruger, så mail den gerne til os. Så indregner vi værdierne i foderplanen.

Har du ikke analyse af det parti grovfoder, du bruger, så tager vi udgangspunkt i landsgennemsnittet; med mindre vi har aftalt andet.

Foderplaner beregnes af hestekonsulent Dorte Rebbe

Hesteagronom Dorte Rebbe er Hesterådgivningens faglige og uvildige hesteagronom med mer’ end 30 års erfaring!

Dorte er ikke blot hesteejer, rytter og landmand. Hun er også Cand Scient Animal Science med et omfattende CV og har siden 1993 været beskæftiget professionelt på fuld tid med hesterådgivning og i særdeleshed med fodring. Hun tager altid højde for den enkelte hests behov og optimerer foderplanen udfra gældende faglig praksis og ønske om sundhedsoptimering gennem korrekt fodring.

Dorte var iøvrigt den første herhjemme der brugte opblødte roepiller til heste og det har bredt sig til mange, mange hestehold. Til gavn for rigtig mange heste. Hun har i den grad bidraget til bedre fodring af heste gennem hendes arbejde.

Leveringstid på foderplaner

Leveringstid på foderplaner er normalt 5 hverdage efter registrering af betaling. I spidsbelastningsperioder, sygdom eller ferie kan det tage lidt længere tid.

Forespørgsel på foderplaner

4 + 1 =

Få personlig og uvildig hesterådgivning

Få fakta i en verden af ubegrænset information. Sådan gør du:
  1. Book din tid hos Dorte ved at vælge antal minutter her
  2. Videresend din ordre-kvittering til [email protected] med 1) ønske om tidspunkt, 2) stikord ift, hvad du ønsker svar på, 3) om du foretrækker zoom, teams eller telefon
  3. Modtag besked om aftalt tid
  4. Dorte kontakter dig på det aftalte tidspunkt.

Hesterådgivning tilbydes indenfor en lang række emner på alle hverdage 09.00-15.30 og efter aftale. Hesteagronom, Cand. Scient Animal Science Dorte Rebbe har mere end 30 års erfaring. Få svar allerede idag, hvis der er en ledig tid.

  1. FORSIDE
  2.  » 
  3. Viden
  4.  » 
  5. Fodring
  6.  » Foderplaner. Få optimeret hestenes foderplaner ift sundhed, præstation og økonomi
Vi bruger HorseConsult, når vi har brug for et fagligt og professionelt indspark; både ift. staldmiljø, fodringspolitik og løbende uddannelse af vores personale.

Det er tydeligt at mærke, at HorseConsult er uvildig i sin rådgivning, og det tæller på plussiden for os.’

/ Dorte, Nordøstsjællands Rideklub, Helsingør

Mine heste skal have det, de skal have! Og med Dorte i baghånden er der styr på vitaminer, mineraler, proteiner og ikke mindst foderudgifter!

Fodersammensætningen er ernæringsmæssigt helt i top, og hestene er aldrig for tykke. Stor ros til Dorte, fordi hun medvirker til, at mine heste stråler af sundhed.

/ Gia F., hesteejer, Gistrup

Vi fodrer efter HorseConsults anbefalinger og giver hestene vitaminer, mineraler, masser af grovfoder og supplerer med havre.

Fodringsmæssigt er vi inde i en rigtig god gænge, og HorseConsult kommer nu kun ind i billedet, når vi har heste, som er svære at tumle rent fodringsmæssigt.

/ Sissel, Vallensbæk Ridecenter

Optimering!

Nemmere? Billigere? Bedre?

Besparelser

Foderoptimering kan give mere end sunde heste!

Sygdomsforebyggelse

Altid bedre end behandling!

Uvildig rådgivning

Eneste fokus er Dine heste og Dine ønsker!

For Dig

med heste som livsstil eller erhverv!

HorseConsult

Leverandør af uvildig faglig rådgivning siden 1993.