Hestesport

Lær reglerne for en ‘ren’ og fair sport

Få Nyhedsmailen

med mer’ brugbar info som denne.
  1. FORSIDE
  2.  » 
  3. Viden
  4.  » 
  5. Ridesport
  6.  » Gratis eBog: Lær reglerne for en ‘ren’ og fair hestesport
Gratis håndbog (eBog, pdf) om uddannelse og træning af alle involverede personer i hestesporten, veterinær viden med særlig vægt på doping og medicin samt juridiske og kommunikationsmæssige spørgsmål. Bogen fra International Jumping Riders Club (IJRC) lister spørgsmål og informationer og giver definitioner på en ’ren og fair hestesport’. Hent den her.

/ Dorte Rebbe

Bogen fra International Jumping Riders Club (IJRC) lister spørgsmål og informationer og giver definitioner på en ’ren og fair hestesport’.

Hovedemnerne er uddannelse og træning af alle involverede personer i hestesporten med omfattende kapitler med veterinær viden med særlig vægt på doping og medicin samt juridiske og kommunikationsmæssige spørgsmål.

Bogen giver et godt overblik til disse komplekse og til tider misforståede temaer for alle personer i hestesporten, ryttere, trænere, hesteejere, embedsmænd og journalister.

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Haya Bint al Hussein, (nu tidligere) præsident for det internationale rideforbund (FEI), gav følgende erklæring om bogen: ‘Jeg er sikker på, at den vil blive en reference for alle ryttere, der ønsker at nyde vores sport i den bedste horsemanship ånd’.

Awareness & Ride Fair

Know the rules for a proper sport

Forfatter: International Jumping Riders Club (IJRC)
Udgave nr.: 1
Udgivet år: 2011
Sprog: Engelsk.

Hent eBogen her eller bestil den trykte udgave her.

Tags