Hvor meget vægt må du køre med ifølge registreringsattesten og kørekortet? FDM har lavet en beregner hvor du kan se, hvor tung en anhænger giver dit kørekort og din bil giver dig ret til at trække. Et godt værktøj til at se om du holder dig inden for reglerne.

Du taster først kategorien på dit kørekort og vægtoplysningerne som findes på bilens og anhængerens registreringsattester

Beregn vægten

Med FDMs trailer- og campingvognsberegner kan du nemt finde ud af, hvor tung en trailer eller campingvogn, din bil må trække med det kørekort, du har.

 

Hvor tung en anhænger giver dit kørekort og din bil dig ret til at trække? Brug FDMs beregner, og se om du holder dig inden for reglerne.

/ Dorte Rebbe

Indtast først hvilken kategori kørekort du har, og indtast derefter vægtoplysningerne, som du finder på bilens og anhængerens registreringsattest. Du vil med det samme kunne se, om du må køre med den indtastede kombination.

Hvis ikke andet er angivet, gælder resultatet både i Danmark og udlandet. Du vil altså kunne læse i den forklarende tekst, om der er særlige forbehold, hvis du skal benytte vægtkombinationen i udlandet.

  1. FORSIDE
  2.  » 
  3. Viden
  4.  » 
  5. Jura, love & regler
  6.  » Beregn hvad du og din bil må trække