Partnerprogram der skaber indtjening til Dig, din klub eller forening

Ingen 'hokus-pokus', forpligtelser, arbejde eller risiko

Hør mere om, hvordan det fungerer

FORSIDE » Vi tilbyder » Skab indtjening til dig selv, din rideklub eller forening uden ‘hokus-pokus’
Ny affiliate partnerprogram der skaber indtægter til Dig, din klub eller forening

HorseConsults partnerprogram er et helt nyt tilbud til dig/jer om løbende indtægter via jeres website eller facebookside. Alle er velkomne som partnere uanset om det er som rideklub, køreforening, lokalklub, avlsforbund eller blot som privatperson med hjemmeside eller blog.

På opfordring er vi i gang med et nyt affiliate partnerprogram som skaber indtjening for de deltagende. Systemet er enkelt: Som affiliate partner reklamerer I for HorseConsults webshop og tjener penge uden nogen form for forpligtelser, arbejde eller risiko.

Ingen 'hokus-pokus', forpligtelser, arbejde eller risiko

I er garanteret indtægt, når jeres webbrugere handler via jeres link til os. Vores eksterne administrator afregner automatisk med jer hver måned eller, når I har optjent 150 kr. Beløbet udbetales til jeres bankkonto, og I kan løbende følge med i, hvad I skaber af klik og salg.

I får en andel af salget beregnet af salgsprisen excl. moms og fragt. Vi betaler den eksterne administrator for at afregne til jer, så I får den fulde procentuelle afregning.

Hør mere om, hvordan det fungerer

Kontakt os for at få mere information og bliv tilmeldt. Dernæst linker I til HorseConsult med banner og tekstlink som ligger hos vores administrator. Vi hjælper gerne i processen. Det er meget nemt!

Har du/I lyst til at prøve det af, så send en mail til [email protected], emne: Forespørgsel vedr. partnerprogram. Husk kontaktinfo inkl. telefonnummer i dagtimerne.

 

 

Hvad kan vi hjælpe med?

1 + 9 =