Børn & Dyr, Haslev

Mødes vi ikke før, mødes vi på Bregentved

UDSAT til 2022 pga Covid19

Få Nyhedsmailen

med mer’ brugbar info som denne

  1. FORSIDE
  2.  » 
  3. Vejviseren
  4.  » 
  5. Events
  6.  » Børn & Dyr, Haslev / 25.-26. juni 2022

Udsat til 2022 pga Covid19

​På børnedyrskuet dyster op imod 250 børn sammen med deres kæledyr om den eftertragtede Bregentvedpræmie eller deltager i andre 4H aktiviteter.

Hvert år besøger ca. 12.000 gæster børnedyrskuet som foregår lørdag og søndag i uge 26. Mange besøgende kommer fordi det er en tradition – de kom der som børn med deres forældre – nu tager de deres børn med til dyrskuet, for at give dem en god oplevelse. Besøgende som ikke har været på ”Børn & Dyr på Bregentved” før, bliver ofte overrasket over dyrskuet størrelse – dyrskuepladsen er på størrelse med 13 fodboldbaner.

Summen af liv

I hver en krog på dyrskuepladsen summer det af liv og der er et stort udbud af aktiviteter. Der er traktortrækkere som konkurrerer om at trække den tunge slæde længst, firmaudstillere og kræmmere som hilser på gamle som nye kunder, kæmpe gratis legeplads hvor børnene leger, hygger og bliver underholdt, mens far, mor og bedsteforældre tager et hvil og nyder en af de populære Bregentvedvafler. Kanin-, gede- og fåreavlere mødes og hygger og konkurrere indbyrdes – ligeledes gør kødkvægracer. 4H og LU har aktivitets- og informationsstand på pladsen og Ankers Tivoli er også med – og har været det siden 1969.

Tags