Hestebøger, film mm.
       Bøger om landboliv
       Tasker og sager
 
       Nyt fra leverandører
       Hestefagbogen
       Grovfodermarked
       Ejendomsmarked
       Events
 
       Nyhedsmail
       Videnscenter
       Seminarer
 
       Hotline
       Konsulentbesøg
       Foderplaner
       Grovfoderanalyser
 
       Online markedsføring
       Rådgivning
       Produktudvikling
 
       Kontakt os
       Profil
       Referencer
       Handelsvilkår
       Copyright
       Sponsorat
       Welcome
   
 
Videnscenter Optimér dit hestehold og ejendom → Klik ind på: Foderplaner til heste
 

HESTEBREVKASSEN - Mød ekspertpanelet

Velkommen til hestebrevkassen om bla. indenfor hestevelfærd, hold af heste, økonomi og hestehandel. Vi er glade for at kunne formidle eksperternes viden og erfaring, til gavn for alle, der vil vide mere om heste.

Driftsplanlægning & økonomi

Dorte Rebbe, agronom, hestekonsulent
Eva Christensen, økonomikonsulent
 

Fodring & fodermidler

Dorte Rebbe, agronom, konsulent
 

Gangarter og eksteriør hos den islandske hest

Marit Jonsson, islandsheste avler og forfatter
 

Grovfoderproduktion & Markdrift

Dorte Rebbe, agronom, konsulent
 

Hestevelfærd, -adfærd & horsemanship

Janne Winther Christensen, biolog, ph.d.
Dorte Rebbe, agronom, konsulent
 

Hovsundhed og hovpleje

Hans Henrik Smedegaard, dyrlæge

Jura, Handel & Forsikring

Allan Sørensen, advokat
Pernille Skinnerup, advokat
 

Naturridning & Rideruter

Henrik B. Simonsen, dyrlæge
 

Reproduktion

Niels Tellerup, dyrlæge
 

Ridebaner & folde

Ny ekspert på vej, entreprenør
 

Rideteknik & Klassisk dressur

Ny ekspert på vej, berider og træner
 

Sundhed & Sygdom

Dorte Rebbe, agronom, konsulent
Niels Tellerup, dyrlæge


 

Eva Christensen, økonomikonsulent

Eva Christensen er uddannet økonomikonsulent og registreret revisor og har mere end 25 års erfaring i revisorbranchen. Som revisor i Østdansk LandbrugsRådgivning rådgiver hun både fuldtids- og deltidslandbrug.

Rådgivningsområdet dækker meget bredt, eksempelvis etableringsrådgivning ifbm. køb af hesteejendom, generationsskifte herunder udfordringerne omkring a-kasse, efterløn, pension, sygedagpenge samt skatte- og momsregnskab, årsrapport, budgettering m.v.

 

Pernille Skinnerup, advokat

Pernille Skinnerup har praktiseret som advokat med speciale i forsikrings- og erstatningsret, herunder hestesager siden 1996. Pernille Skinnerup driver endvidere virksomhed som forsikringsmægler med speciale i professionelle ansvarsforsikringer, herunder dyrlægeansvar.

Har skrevet flere lærebøger til Forsikringsakademiet, herunder om ansvarsforsikring og en række artikler om køb og salg af heste. Er medlem af disciplinærudvalget under Dansk Islandshesteforening.

 

Allan Sørensen, advokat

Allan Sørensen har beskæftiget sig med hestesager igennem en årrække og har stor erfaring vedr. handelssager med heste. Udover hans uddannelse fra Københavns og Stockholms Universitet er han både registreret ejendomsformidler og tilknyttet hæren som militærjuridisk rådgiver. Allan Sørensen er fast medhjælper i Skifteretten ved Retten i Esbjerg. Udover hestesager arbejder Allan Sørensen med følgende områder: Inkasso, strafferet og civile retssager, ansættelsesret, konkurs- og insolvensret – herunder gældssaneringer.

 

Janne Winther Christensen, biolog, ph.d.

Janne Winther Christensen er ansat i forskergruppen ’Adfærd og Stressbiologi’ ved Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, Århus Universitet. Jannes primære forskningsinteresser er frygtreaktioner, indlæring og naturlig adfærd.

I 2008 modtog hun ph.d.-graden på baggrund af en afhandling om frygtreaktioner og tilvænning hos heste. Janne er biolog med speciale i socialadfærd hos heste og har bl.a. studeret adfærd hos vildtlevende przewalski-heste i Ukraine. Hun er desuden selv hesteejer og rytter. I 2009 blev Janne kåret af Dyrenes Beskyttelse som ’Månedens Hesteven’.

Janne besvarer spørgsmål indenfor adfærd, indlæring og tilvænning.

 

Marit Jonsson, avler og forfatter

Marit Jonsson har i 35 år arbejdet med islandske heste som både avler, forfatter til flere hestebøger, lærer og kursusleder, avls- og dyrskuedommer, brevkasseredaktør og foredragsholder, både nationalt og internationalt. Som pensionist skriver Marit stadig bøger og artikler samt holder foredrag om islændere.

Marit er æresmedlem af DI, af den svenske Islandshesteforening og af FEIF. Med til at stifte DI i 1968 og med i redaktionen af TÖLT fra 1969-1998.

 

Henrik B. Simonsen, dyrlæge

Henrik Simonsen er særdeles engageret i rideruter og naturridning. Han arbejder bla. for etablering af flere rideruter på bla. Vestmøn og i De nye skove ved Stege. Henrik Simonsen er mdl. af kredsbestyrelsen i Friluftsrådets Kreds Storstrøm, bestyrelsen i DN's Vordingborg afdeling samt medlem af Naturryttergruppen, Møn.

Han er tidligere forsker, underviser og forfatter med fagene Dyrlægelovgivning, Adfærd og Velfærd på KU Life.

Hans Henrik Smedegaard, dyrlæge, lektor

Hans Henrik Smedegaard er tidl. lektor ved KVL, nu KU Life og specialist i hovens mekanisme, hovpleje og beslag. Han er bl.a. forfatter til lærebogen om ’Moderne Hovpleje’, som benyttes i undervisningen ved beslagsmedeuddannelsen.

Hans Henrik Smedegaard er desuden initiativtager til dannelsen af ’Rådet for Hovpleje og Hestebeslag’ og nu museumsleder for Veterinærhistorisk Museum, Fakultet Life, Københavns Universitet.

 

Niels Tellerup, dyrlæge

Niels Tellerup er uddannet i 1992 efter studier ved bla. KU Life i København med speciale i hestesygdomme. Derefter praktiserende han i England bla. ved Bourton Vale Equine Hospital. Siden september 1995 har han været leder af hesteafdelingen ved Hesteklinik Herning. Han er desuden forfatter til flere bøger.

Dorte Rebbe, agronom

Dorte Rebbe er direktør i HorseConsult. Hun er agronom og har siden 1993 været fuldtidsbeskæftiget som fagkonsulent vedr. hold af heste og etablering af hesteejendomme.

Dorte rådgiver primært om emner som driftsforhold, management, foder og grovfoderfoderproduktion, staldmiljø - både det sundhedsmæssige aspekt og det adfærdsmæssige aspekt. Hun tilbyder også sparring via telefonen samt konsulentbesøg.

Dorte har deltaget i arbejdet med lovgivningen om hold af heste og en lang række andre faglige projekter. Hun har herunder bla. skrevet over 60 artikler til hestefagtidsskrifter og er medforfatter på en bog om fodring af heste.

Hun fungerer også som kursusleder på vores hestekurser og -seminarer.

Forfatter: HorseConsult®
 
 

0

    
 
 

Søg

KATEGORI

SØGEORD

SORTERING

 

Videnscentret © gi’r svar på det meste!
Gratis Nyhedsmail med faglig viden © Sponsoreret af HorseConsult!

Er du leverandør til hestefolket eller hesteholder?
NyhedsbrevProdukter fra Webshoppen >>>

Foderplaner til min. 3 heste – Á conto indbetaling
Foderplan til din hest fra HorseConsult
Foderplan til din hest – Opdatering af foderplan
Hesteejerens guide til kolik, The glass horse / CD-Rom / TILBUD
Reservér Dorte Rebbe til jeres næste foredrag eller seminar
Vælg GRATIS abonnement på hestefolkets Nyhedsmail
HorseConsult
Skovhøj, Ingelstrupvej 5
DK-4682 Tureby
(+45) 93 86 86 92 | post@horseconsult.com

VILKÅR  |  SITEMAP